600 gm krielaardappelen 40 gm boter of margarine 3 eetlepel(s) fijngesneden peterselie 1 grote ui, fijngesneden 1 small blikje tomatenpuree 225 ml kruidenbouillon (van tablet) 200 gm champignons, gehalveerd 2 venkelknollen, in grove stukken 4 tomaten, ontveld, in parten 500 gm kabeljauwfilet, in blokjes 1 zout 1 peper 1 theelepel(s) tijmblaadjes Aardappelen met zout gaar koken in ± 20 min. Aardappelen afgieten, 15 g boter en 2 el peterselie erdoor roeren. 25 g boter verhitten en ui hierin ± 5 min. bakken. Tomatenpuree en bouillon erdoor roeren. Champignons, venkel, tomaat, vis, zout, peper en tijm toevoegen. Vis met deksel op pan ± 15 min. zachtjes laten stoven. Voor serveren met 1 el peterselie bestrooien. Serveer de peterselie-aardappeltjes erbij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712012,Kalorio