Champignonschotel met kaas

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm champignons 600 ml magere melk 100 gm jong belegen kaas, geraspt 3 eieren, losgeklopt 4 grote tomaten, ontveld en in plakj; es gesneden 1 zout 1 versgemalen zwarte peper 1 laurierblad 1. Snij de grote schampignons in plakjes

2. Klop melk, kaas en eieren goed door elkaar.

3. Doe de champignons en tomaten in een vuurvaste ovenschaal en giet er het eiermengsel over. Voeg er zout en peper naar smaak en het laurierblad aan toe.

4. Zet de schaal in een braadslee, voor de helft gevuld met water, en bak het gerecht ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven, 190 gr C, gasovenstand 3 tot 4, of zolang tot het eiermengsel is gestold. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712015,Kalorio

Champignonschotel met kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Aardappel-champignonschotel met kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonschotel Met Koriander
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-champignonschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-champignonschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept