8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen komijn) 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) 1 blik gepelde tomaten (400 g) zout cayennepeper 4 takjes koriander materialen: wok Bereiden Eieren in ca.10 minuten hard koken. Eieren laten schrikken en laten afkoelen. Uien pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnhakken. In wok olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken. Laurier, knoflook, koriander en komijn ca. 2 minuten al omscheppend meebakken. Kurkuma erover strooien. Tomaten met vocht toevoegen. Curry al roerende aan kook brengen en in ca. 20 minuten zachtjes inkoken tot een dikke saus. Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Eieren pellen, halveren en in curry ca. 5 minuten verwarmen. Koriander erboven fijnknippen. Serveren met basmatirijst. Bevat per eenpersoonsportie energie 225 kCal - eiwit 15 g vet 16 g - koolhydraten 6 g