Eiercurry

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen komijn) 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) 1 blik gepelde tomaten (400 g) zout cayennepeper 4 takjes koriander materialen: wok Bereiden Eieren in ca.10 minuten hard koken. Eieren laten schrikken en laten afkoelen. Uien pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnhakken. In wok olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken. Laurier, knoflook, koriander en komijn ca. 2 minuten al omscheppend meebakken. Kurkuma erover strooien. Tomaten met vocht toevoegen. Curry al roerende aan kook brengen en in ca. 20 minuten zachtjes inkoken tot een dikke saus. Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Eieren pellen, halveren en in curry ca. 5 minuten verwarmen. Koriander erboven fijnknippen. Serveren met basmatirijst. Bevat per eenpersoonsportie energie 225 kCal - eiwit 15 g vet 16 g - koolhydraten 6 g

Eiercurry is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Eiercurry met naanbrood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiercurry
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiercurry met broccoli en rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiercurry
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eiercurry met naanbrood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiercurry
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiercurry met broccoli en rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiercurry
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept