Visschotel uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 stukjes kabeljauw 50 g parmezaanse kaas 25 g noten (gemengd) zout en peper 4 aardappelen 300 g gekookte worteltjes komkommersalade
Voorbereiding
: Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand

4. De kabeljauwfilet in de ovenschaal leggen en bestrooien met de parmezaanse kaas, de noten en zout en peper. Aardappelen schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken. De worteltjes koken en naast de aardappelen en de kabeljauw uit de oven serveren. Lekker hierbij is een komkommersalade.
Voedingswaarde per portie Kcal Kh 435 27

Visschotel uit de oven is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept