Chinees Rundvlees Met Rijst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gr in blokjes gesneden rundvlees 4 theel dieetmargarine 100 gr in reepjes gesneden groene paprika 100 gr in reepjes gesneden rode paprika 100 gr ui in ringen 1 dl bouillon, gemaakt van 1/2 bouillont; ablet 2 theel maizena 2 eetl water 1 hard gekookt ei 100 gr gekookte doperwten 240 gr gekookte rijst Bak het vlees in de dieetmargarine aan alle zijden goudbruin. Voeg de groene en rode paprika en de ui toe, laat deze 5 minuten meebakken. Giet de bouillon bij het rundvlees en laat 30 minuten sudderen. Vermeng de maizena met het water, giet deze bij het gerecht en laat onder voortdurend roeren nog 5 minuten stoven; breng op smaak met peper en zout. Prak het ei fijn, voeg dit bij de warme doperwten en warme rijst, schep voorzichtig door elkaar. Serveer het rundvlees bij de rijst.

Chinees Rundvlees Met Rijst is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept