Doperwten met rauwe ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm diepvries 1 ui 100 gm rauwe ham 1/2 glas droge witte wijn 1 bouillonblokje 1 suiker 1 zout 1 peper
Voorbereiding
stijd: circa 30 minuten
Voorbereiding
stijd: circa 13 minuten Hak de ui fijn en snijd de ham in reepjes. Doe de ui in een magnetronschaal met niet te hoge rand en voldoende ruim om de erwten in een dunne laag te leggen. Giet de wijn bij de ui en zet de schaal 3 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Roer de ui halverwege de bereidingstijd door. Doe vervolgens de ham, de erwten, het verbrokkelde bouillonblokje en een snufje suiker bij het mengsel in de schaal en roer het goed door. Zet het deksel op de schaal en plaats deze 10 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Roer het gerecht halverwege de bereidingstijd door. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en serveer het bij een vleesgerecht. Recipe by Koken voor de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712026,Kalorio

Doperwten met rauwe ham is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept