500 gm diepvries 1 ui 100 gm rauwe ham 1/2 glas droge witte wijn 1 bouillonblokje 1 suiker 1 zout 1 peperVoorbereiding stijd: circa 30 minutenVoorbereiding stijd: circa 13 minuten Hak de ui fijn en snijd de ham in reepjes. Doe de ui in een magnetronschaal met niet te hoge rand en voldoende ruim om de erwten in een dunne laag te leggen. Giet de wijn bij de ui en zet de schaal 3 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Roer de ui halverwege de bereidingstijd door. Doe vervolgens de ham, de erwten, het verbrokkelde bouillonblokje en een snufje suiker bij het mengsel in de schaal en roer het goed door. Zet het deksel op de schaal en plaats deze 10 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Roer het gerecht halverwege de bereidingstijd door. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en serveer het bij een vleesgerecht. Recipe by Koken voor de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2