250 gm runder- of lamsgehakt 1 fijngehakte ui 1 theelepel(s) komijn 1 theelepel(s) paprikapoeder 1 theelepel(s) majoraan 1 zout 1 peper 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie 2 eetlepel(s) fijngesneden koriander 1 eetlepel(s) fijngesneden mintblaadjes 1/2 rettich 2 tomaten 1 een paar slabladeren 1 pennen om te grillen Meng gehakt, ui, komijn, paprikapoeder, majoraan, peterselie en 1 eetl koriander grondig door elkaar, en laat het 1/2 uur rusten. Vorm met natte handen worstjes van ongeveer 5 cm. Steek 2 worstjes op een pen - naar smaak kan er een schijfje ui of paprika tussen de worstjes. Snijd de tomaten in partjes. Rasp de halve rettich fijn. Meng de tomaten, de rettich, 1 eetl koriander en de mint door elkaar. Doe in een slabak de slabladeren en schep het tomaten-rettichmengsel erop. Rooster de pennen op een ingevette barbecue of onder de grill. Serveer de pennen met de sla en zuurdesembrood of rijst. Recipe by Gordon :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :