Gegarneerde kalfsfricandeau

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm koude gebraden fricandeau 1 tomaat 1 bieslook 100 gm augurk 50 gm magere kwark 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 zout 1 peper 1 snee volkorenbrood Schik de fricandeau in dunne plakken op een bord. Vervolgens de in plakken gesneden tomaat die met wat gehakte bieslook is bestrooid, en een waaiervormig opengesneden augurk. Maak een sausje van de kwark, tomatenketchup, zout en peper en giet dit erover. Hierbij het volkorenbrood. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712053,Kalorio

Gegarneerde kalfsfricandeau is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met truffel-peterselievulling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Fruitbombe
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegarneerde fruitschotel
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
gegarneerde zalmfilets
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegarneerde Zalmforel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept