Gerookte zalm met pompelmoes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 roze pompelmoes van 200 g 1 gele pompelmoes van 200 g 2 grote stronken witloof 1 sap van 1 citroen 350 gm filets van gerookte zalm 1 plukjes kervel 1 vitelma slaolie Schil de pompelmoezen en verdeel in partjes. Maak het witloof schoon, spoel het en snijd in lange dunne slierten. Versier de rand van een ronde serveerschaal met de stukjes pompelmoes (afwisselend van kleur) en laat ongeveer 1 cm ruimte. Vul die ruimte op met het witloof. Besprenkel alles met citroensap. Schik de zalm in het midden. Dek af met aluminiumfolie en zet nog even in de koelkast. Besprenkel met vinaigrette op basis van Vitelma slaolie en versier met de plukjes kervel. Geef er roggebrood met Vitelma gezond smeren of Minelma bij. TIP: Maak er een originele vinaigrette van door er een eetlepel honing aan toe te voegen. Recipe by Vitelma :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712066,Kalorio

Gerookte zalm met pompelmoes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept