Gevulde komkommer (en eieren)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

45 gm rijst 1 zout 1 bl tonijn au naturel (200 gr) 2 augurken 2 eetlepel(s) gehakte bieslook, dille of peterse; lie 1 sap van een halve citroen 1 eetlepel(s) fritesaus (25%) 2 hardgekookte eieren 1 bouillonpoeder 1 grote komkommer 1 vleestomaat 4 slabladeren Kook de rijst met een klein beetje zout gaar. Laat de rijst afkoelen in een kom. Laat de tonijn uitlekken in een zeef en snijd hem klein. Hak de augurken. Meng de tonijn, augurken, bieslook, dille of peterselie, citroensap en fritesaus door de rijst. Snijd de eieren in de lengte doormidden, haal de eigelen eruit en zeef de eigelen boven de kom met de tonijnsalade, roer de salade goed door elkaar en breng hem op smaak met de bouillonpoeder. Was de komkommer en snijd de uiteinden eraf. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd elke helft in 4 stukken. Hol de komkommerstukken uit met een theelepel. Vul de komkommerstukken en de halve eieren met de halve eieren met de tonijnsalade. Was de tomaat en snijd hem in partjes. Was de slabladeren. Leg de slabladeren op een platte schaal, zet de gevulde komkommers en eieren erop en garneer met de partjes tomaat.
Voorbereiding
stijd: 50 minuten Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712071,Kalorio

Gevulde komkommer (en eieren) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept