1 bl heldere ossestaartsoep (inh. 400; ml) 1 bl kidneybonen in chilisaus (inh. 400; g) 1 ui 1 rode paprika 1 groene paprika 100 gm rundergehakt 1 zout 1 peper 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie Ossestaartsoep volgens beschrijving op blik langzaam verwarmen. Helft van kidneybonen in chilisaus aparthouden. Rest van bonen met vocht door soep roeren en meewarmen. ui, rode paprika en groene paprika in stukjes snijden en aan soep toevoegen. Van rundergehakt met zout en peper kleine soepballetjes draaien. Soepballetjes en rest van kidneybonen aan soep toevoegen en nog ± 7 min. zachtjes verwarmen. Met fijngesneden peterselie serveren. Lekker met rozemarijnbroodstengels of Indiaas naanbrood. voedingswaarde : 360 kcal. p.p. bereidingstijd : 20 minuten bron : Lekker lijnen gids [bij Tip Culinair januari 1997] :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1