Gevulde paprika's met tzatziki

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pakje lassie meergranenrijst 4 grote rode paprika's 1 zout 1 peper 150 gm oesterzwammen, in reepjes 2 vleestomaten, ontveld en zaadjes v; erwijderd, in blokjes 3 plakken ananas (blik), in stukjes 150 gm achterham, in piepkleine blokjes 2 eetlepel(s) fijngesneden bieslook 100 ml gezeefde tomaten (pakje) 1/2 komkommer, geschild en geraspt 100 ml yoghurt 1 teentje knoflook, fijngesneden Oven voorverwarmen op 180 ºC. Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Paprika's in lengte halveren, kroontjes en steel laten zitten, zaadlijsten verwijderen. Paprikahelften ± 5 min. koken in ruim kokend water met 1 tl zout. Paprika's afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Oesterzwammen, vleestomaten, ananas, ham, bieslook, gezeefde tomaten, zout en peper door rijst roeren. Paprikahelften op bakplaat leggen. Rijstmengsel erin scheppen en aandrukken. Paprika's in midden van oven ± 20 min. bakken. Komkommer in zeef doen en vocht eruit drukken. Yoghurt mengen met komkommer, knoflook, zout en peper. Paprika's over borden verdelen en 1 el tzatziki erop scheppen. Rest van tzatziki er apart bij serveren. voedingswaarde : 460 kcal p.p. bereidingstijd : 35 minuten bron : Tip Culinair mei 1998 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0

8.2002 :Fingerprint : 26450887,459712074,Kalorio

Gevulde paprika's met tzatziki is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept