6 sneetjes witbrood 250 gm gepelde garnalen 1 eetlepel(s) oestersaus 2 theelepel(s) maïzena 2 theelepel(s) gehakte verse koriander 1/2 theelepel(s) gehakte verse gember 1 losgeklopt ei 1 kop (= 250 ml) sesamzaad 1 olie om te friturenVoorbereiding : Verwijder de korst van het brood. Verdeel elk sneetje in vier driehoekjes. De garnalen, de oestersaus, de maïzena, de koriander en de gember in de keukenmachine of met de mixer pureren. Elk sneetje met het mengsel bestrijken en met sesamzaad bestrooien. De olie in een diepe pan verhitten tot het oppervlak begint te bewegen. Enkele stukjes brood tegelijk goudbruin frituren. Op keukenpapier laten uitlekken en warm houden. De overige stukjes frituren en serveren met pruimensaus. (Bron: Feestelijke Hapjes) :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :