Garnalentoast

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 sneetjes witbrood 250 gm gepelde garnalen 1 eetlepel(s) oestersaus 2 theelepel(s) maïzena 2 theelepel(s) gehakte verse koriander 1/2 theelepel(s) gehakte verse gember 1 losgeklopt ei 1 kop (= 250 ml) sesamzaad 1 olie om te frituren
Voorbereiding
: Verwijder de korst van het brood. Verdeel elk sneetje in vier driehoekjes. De garnalen, de oestersaus, de maïzena, de koriander en de gember in de keukenmachine of met de mixer pureren. Elk sneetje met het mengsel bestrijken en met sesamzaad bestrooien. De olie in een diepe pan verhitten tot het oppervlak begint te bewegen. Enkele stukjes brood tegelijk goudbruin frituren. Op keukenpapier laten uitlekken en warm houden. De overige stukjes frituren en serveren met pruimensaus. (Bron: Feestelijke Hapjes) :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

5.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712338,Kalorio

Garnalentoast is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalentoast.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept
Garnalentoast
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalentoast.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept
Garnalentoast
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept