Gevulde peren met gorgonzola

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 rijpe peren 2 borrelglaasjes perenlikeur 60 gm gorgonzola 30 gm bloem 1 ei 40 gm paneermeel 750 gm plantaardig vet of 1 l olie om te; frituren ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 0



2.0;



4.02 Schil de peren, halveer ze, verwijder voorzichtig steeltjes en klokhuizen en bestrijk de snijvlakken van de peren zorgvuldig met de helft van de perenlikeur. Roer de rest van de likeur met de Gorgonzola tot een romige crème en vul hiermee 4 uitgeholde peren. Leg de andere helften erop en druk stevig aan. Wentel de peren eerst door de bloem, vervolgens door het losgeklopte ei en daarna door de paneermeel. Druk de paneermeel stevig aan. Verhit het vet of de olie in een frituurpan tot 180 graden C, bak hierin de peren 6 - 8 minuten, neem ze uit het vet en laat ze uitlekken op keukenpapier. Meteen serveren. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 0



2.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712347,Kalorio

Gevulde peren met gorgonzola is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept