4.02Voorbereiding stijd: 1 uur 5 minutenVoorbereiding stijd: 20 minuten Benodigde materialen: Een ring- of savarinvorm en wat plasticfolie.Voorbereiding swijze Neem bij voorkeur lange plakken Port Salut van circa 2 millimeter dikte. Halveer de plakken Port Salut in de lengte. Bekleed de binnenkant van de ringen achtereenvolgens met plasticfolie en de plakken Port Salut. Prak de gorgonzola fijn en meng hier de crème fraîche door. Vul de ringen met de crème en strijk de bovenkant glad. Zet de ringen een uur weg in de koelkast. Kook de port samen met de honing, laurier, tijm en enkele gekneusde peperkorrels in tot de helft. Zeef de saus en laat hem vervolgens afkoelen. Zet de taartjes op de borden en verwijder de ringen en het plasticfolie. Garneer het taartje met walnoten, selderijblad en een druif. Zet gehalveerde en ontpitte druiven tegen het taartje aan en druppel hier de portsaus speels omheen. Lekker met notenbrood met boter. Bron: receptenweb.nl :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0
4.02 von :Letzte Aender. :
5.0
4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712373,Kalorio
Taartje van port salut en gorgonzola is een recept van De Virtuele Keuken