400 gm zalmfilet 2 bosuitjes 1 rode peper 1 zakje verse koriander 1 eetlepel(s) rode currypasta(pot thai kitchen) 1 zout 1 peper 1 limoen 2 eetlepel(s) olie ----HULPMIDDELEN---- 1 keukenmachine of staafmixer 1 plasticfolie zalm in stukken snijden. bosuit\ schoonmaken en in lengte in repen snijden.rode peper schoonmaken zaad vervijderen en in lengte in repen scnijden. repen peper en bosui in blokjes snijden. koriander boven mengkom van keukenmachine fijnknippen.zlam bosuirode peper en curry erbij doen en tot vrij grof mengsel pureren.op smaak brengen met zout en peper. royale eetlepel vismengsel uit kom scheppen en er tussen beide handen balletjes van vormen. balletjes vervolgens platdrukken. op zelfde manier nog 11 koekjes maken.koekjes afdekken met pla\sticfolie en minimaal 2 uur in de koelkast laten opstijven. limoen in 12 parten snijden . in koekenpan olie verhitten en viskoekjes in 2 a 3 minuten goudbruin bakken. halverwege keren. warm serveren met partjes limoen. Serveertips: etchart cafayette torrontes TIP: knoflook is erg lekker erdoor. wil je het niet te heet dan laat je de peper eruit. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :