Toast met aubergine en geitenkaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 aubergine 1 olie met knoflookpeterselie (drogh; eria alimentaria) 1 ciabatta con noci (afbakbrood ah) 200 gm zachte geitenkaas 1 zakje rucola(30 gr biologisch) 1 grillpan oven voorverwarmen op 220 gr. aubergine in lengte in plakken van 1 cm dik snijden en licht bestrijken met kruidenolie. ciabatta afbakken. intussen grillpan verhitten en aubergine in ca 4 min aan beide zijden grillen brood in lengte halveren, binnenkant met kruidenolie bestrijken en deze zijde ca 3 min in grillpan roosteren. aubergine op ciabatta leggen. kaas erboven verkruimelen en brood ca 4 minuten on oven verwarmen. garneren met rucola en warm serveren. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712376,Kalorio

Toast met aubergine en geitenkaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept