2 bakjes (kastanje)champignons 1/2 ui 1/2 groene paprika 1 eetlepel olie 2 eetlepel(s) mexicaanse kruiden 2 eetlepel(s) tomatenketchup 100 gm rozijnen 4 taco's 150 gm sla Maak de champignons schoon en snij ze doormidden. Snij grote champignons in vieren. Snij de ui fijn en de paprika in kleine stukjes. Verwarm de taco's zoals op de verpakking staat beschreven. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui en de paprika even en voeg dan de champignons toe. Bak de champignons al omscheppend tot het vocht is verdwenen. Bak de rozijnen even mee. Schep de Mexicaanse kruiden en de tomatenketchup door de champignons. Vul de taco's met het champignonmengsel. Serveer de taco's op een bedje van sla.Voorbereiding stijd: ongeveer 20 minuten Bron: PR Bureau Champignons :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :