4 eetlepel(s) boter of margarine 1 pkg diepvries biefburgers 4 plakjes bacon 4 bruine bolletjes 75 gm danablu kaas 4 gepelde walnoten Alle ingrediënten klaarzetten. In koekepan boter verhitten. Vlees ± 5 min. aan elke kant bruin en gaarbakken. Plakjes bacon oprollen. Naast vlees leggen en in ± 3 min. rondom krokant bakken. Broodjes halveren en onderkanten op 4 bordjes leggen. Met nat mes Danablu in vier stukken snijden. Achtereenvolgens op onderkant van broodjes leggen: vlees, Danablu en baconrolletjes. Garneren met walnoten. Kapje van broodje ernaast leggen. Groentetip: komkommertomatensalade. voedingswaarde : 490 kcal p.p. bereidingstijd : 14 minuten gerechtsoort : rundvleesgerecht bron : Tip mei 1983 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3