250 gr biefstuk 5 gr gember 5 eetlepel(s) bouillon 3 eetlepel(s) olie 1 eetlepel(s) zwarte bonen 1 teentje knoflook 1 lente-ui 1 groene paprika 1 olie om dicht te schroeien ----Voor de marinade:---- 2 eetlepel(s) sojasaus 2 eetlepel(s) water 1 eetlepel(s) rijstwijn of sherry 1 theelepel(s) maizena 1 smaakgevers: 1 theelepel(s) sesamolie 1 theelepel(s) suiker 1 peper, zout ----Voor de sausmix:---- 1/2 eetlepel(s) maizena 1 eetlepel(s) water Snijd het vlees in dunne reepjes en marineer die 15 minuten met de ingredi‰nten van de marinade. Voeg de laatste 5 minuten 1 el olie toe. Hak de knoflook, gember en lente-ui fijn. Was de zwarte bonen en snijd ze fijn. Snijd de paprika in vieren, verwijder de zaadjes en snijd vruchtvlees in dunne reepjes. Vermeng de ingredi‰nten van de sausmix en vermeng de ingredi‰nten van de smaakgevers. Verhit de olie om dicht te schroeien tot ca. 160 gr. C, voeg het vlees toe, roerbak tot het vlees van kleur is veranderd en neem het vlees uit de pan. Verhit 2 el olie in een wok, voeg de knoflook, gember, lente-ui en zwarte bonen toe en roerbak enkele seconden. Voeg de paprika en de bouillon toe en roerbak 1 minuut. Voeg de smaakgevers en het vlees toe, breng het geheel aan de kook en voeg beetje bij beetje de sausmix toe, zodat het gerecht bindt. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :