Warme bonensalade met krokante ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepels olijfolie 3 groene paprika's, in stukjes 2 150 g oesterzwammen, in reepjes 2 teentjes knoflook, geperst 2 blikken rode kidneybonen (a 400 g), uitgele; kt 3 eetlepels balsamicoazijn 3 85 g rauwe ham, grofgesneden 150 g oude kaas, geraspt In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3 - 4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen. voedingswaarde : 485 kcal p.p. bereidingstijd : 10 minuten

Warme bonensalade met krokante ham is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept