- Was en snijd de Chinese kool in reepjes.
- Laat de ananasstukjes uitlekken en vang het vocht op.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes met 1-2 eetlepels sambal (hoe meer, hoe heter!) 3 minuten. Schep de koolreepjes en de ananasstukjes erdoor en roerbak nog 2 minuten. Voeg de afgekoelde noedels, de ketjap en naar smaak wat van het opgevangen ananasvocht toe en schep alles goed door elkaar.
- Schep de woknoedels in diepe borden of kommen en strooi de bladselderij of peterselie erover. Geef de rest van de sambal er apart bij. Op tafel: Zet Conimex Seroendeng en Gebakken Uitjes op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Neem stukjes kipfilet of tofu in plaats van de vleesreepjes. De Chinese kool kun je vervangen door paksoi of spitskool. Bevat per portie: Energie: kcal 650 / eiwitten 32 g / koolhydraten 71 g / vet 27 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediï¿¿en verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"2 "}