1/2 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel paprikapoeder 2 eetlepels zonnebloemolie 2 ribkarbonades 2 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 2 plakken Cheddar (kaasbedieningsafdeling) Tijm, 1/2 tl paprikapoeder, zout en peper door olie roeren. Karbonades met kruidenolie bestrijken en smaken 10 min. laten intrekken. Grillpan heet laten worden. Karbonades erin leggen en 5 min. grillen. Paprika's op opstaande rand van grillpan leggen en karbonades nog 5 minuten bakken. Vuur laag draaien. Op elke karbonade warme paprika en plak Cheddar leggen. Kaas in nog 1-2 min. laten smelten. Karbonades op bord leggen en 1/2 tl paprikapoeder over kaas strooien. Lekker met gekookte aardappels en bloemkool. -
Gegrilde karbonade met paprika en cheddar is een recept van De Virtuele Keuken