200 gm bleekselderij 1/2 venkelknol 1 sap van 1/2 citroen 1 rode paprika 1 small prei 2 biefstukken van ongeveer 225 gr 2 eetlepel(s) geraspte mierikswortel 2 eetlepel(s) magere yoghurt 2 eetlepel(s) grofgesneden basilicum Snijd de bleekselderij in boogjes en de venkel in reepjes. Stoom de groenten 5 minuten in een stoomkoker of in een vergiet boven kokend water. Snijd het vruchtvlees van de paprika in stukjes, snijd de prei in dunne ringen en kook ze nog ongeveer 5 minuten met de bleekselderij en de venkel mee. Verhit een anti-aanbakgrillpan en gril hierin de biefstukken aan beide kanten naar smaak en afhankelijk van de dikte van het vlees: ongeveer 2,5 minuut voor rare, ongeveer 3,5 minuut voor medium of 4 - 5 minuten voor well done. Roer de mierikswortel, de yoghurt en de basilicum door elkaar en schep om met de groenten. Serveer de biefstuk en groenten samen.Voorbereiding stijd: ong. 15 minuten bereidingstijd: ong. 20 minuten Bevat ong. 380 Kcal, 16 gr vet en 6 gr koolhydraten p.p. Bron: Margriet :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3