500 gm kogelbiefstuk 1 bosje lente-uitjes 1/2 chinese kool 150 gm oesterzwammen 1 gele paprika 1 rode spaanse peper 2 eetlepel(s) honing 1 eetlepel(s) chinese kruiden (mccormick) 2 teentjes knoflook, gekneusd 1 ca. 2 cm geraspte gemberwortel 2 eetlepel(s) ketjap manis 2 eetlepel(s) eetlepels olie Biefstuk, lente-ui, Chinese kool en oesterzwammen in reepjes snijden. Paprika in kleine blokjes en Spaanse peper in ringen snijden. Honing, Chinese kruiden, knoflook, gember, ketjap, olie en 1 1/2 dl water mengen. Vlees hierin 2-3 uur marineren. Vlees uit marinade scheppen. In wok olie verhitten en vlees ca. 1 minuut roerbakken. Lente-ui en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool en oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Spaanse peper erdoor scheppen. Serveren met pandanrijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :