Cajunfilet met maïssalade

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 varkensfiletlapjes 2 theelepels cajunkruiden 25 g boter 1 bak nieuwe krieltjes met fijne lentedre; ssing (450 g) 1 blik maïskorrels (300 g) 1 bakje paprikamix (175 g) 1 sjalot of kleine ui, fijngesnipperd 3 eetlepels sladressing naturel Bereiden Varkensfiletlapjes met cajunkruiden inwrijven. Boter verhitten en vlees aan beide kanten bruinbakken. Op matig vuur vlees in in ca. 8 min. gaarbakken, af en toe keren. Intussen in magnetron krieltjes bereiden volgens instructie op de verpakking. Maïs afgieten en mengen met paprikamix, uisnippers en sladressing. Varkensfiletlapjes, krieltjes en maïssalade over twee borden verdelen. Wijntip: Côtes du Rhône Wijncategorie: Lichte, soepele, fruitige rode wijnen

Cajunfilet met maïssalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsandwich met guacamole en maissalade (advertorial)
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse tacosalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beefburger & tomaten-maissalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cajunfilet met maïssalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunfilet Met Maissalade
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept