0.0625 liter slagroom (1/2 bekertje) 1 peper 1 mespunt paprikapoeder 2 eetlepel(s) grand marnier Was de broccoli en maak hem schoon; verdeel grote rozen in kleine roosjes en snijd de stronkjes in plakjes. Kook de broccoli met weinig water en zout in ca. 10 minuten zachtjes gaar. Kook intussen de krieltjes met weinig water en zout in ca. 8 minuten gaar. Smeer de biefstukjes in met mosterd. Verhit in een koekepan de boter en bak de biefstukjes in 3-4 minuten bruin; keer ze halverwege. Giet de krieltjes af, schep de room erdoor en verwarm ze al omscheppend op hoog vuur tot het vocht is verdampt en de krieltjes door een dun laagje room zijn omhuld. Bestrooi ze met zout, peper en paprikapoeder. Giet de broccoli af. Schep de biefstukjes op de borden en bestrooi ze met zout en peper. Roer de Grand Marnier door het achtergebleven bakvet en roer de aanbak- sels los. Schenk de jus over de biefstukjes en schep de krieltjes en de broccoli ernaast. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2