Biefstuk tartaar met pittige saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 peper 1 zout 4 biefstuk tartaar 1 1/2 eetlepel(s) (dieet)margarine 100 gm champignons 1 eetlepel(s) citroensap 1 eetlepel(s) mierikswortelsaus (kant-en-klaar u; it een potje) 1 tomaat 1 takje peterselie Strooi wat peper en zout over de biefstuk tartaar. Verhit in een koekenpan de margarine. Bak de tartaar nu aan beide kanten bruin, geef elke zijde een baktijd van ca. 7 minuten. Ondertussen wast u de champignons, laat ze even uitlekken in een zeef of vergiet. Snijd de paddestoelen in plakjes, sprenkel er een beetje citroensap over zodat ze blank van kleur blijven. Verwarm een schaal vast voor. Leg de gebakken biefstuk tartaar op de warme schaal. Bak in het overgebleven vet - de hittebron op de laagste stand - in 1 minuut de champignonplakjes. Schep goed door. Haal de pan van het vuur. Schep de mierikswortelsaus door de paddestoelen. Leg op elk biefstuk tartaar een schep van die saus. Garneer de schaal met de in plakjes gesneden tomaat en een toefje peterselie. Variatie: Kies oesterzwam ipv champignons. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712636,Kalorio

Biefstuk tartaar met pittige saus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept