Andijvie op z'n javaans

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg andijvie 300 gm magere doorregen varkenslapjes 3 eetlepels olie 2 uien 2 teentjes knoflook 5 eetlepels ketjap 1 snufje ve-tsin 1 bouillonblokje 1 zout Maak de andijvie goed schoon, snijd ze fijn en laat ze zo goed mogelijk uitlekken. Snijd het vlees in stukjes en bak die in de olie. Laat, als het vlees begint te bruinen, de intussen fijngehakte uien en knoflook meebakken. Voeg zodra de uien doorbakken zijn, de ketjap, wat ve-tsin, het bouil- lonblokje en de goed uitgelekte andijvie toe en laat ze naar smaak gaar worden. Proef wel altijd even en voeg eventueel wat zout toe. Geef hier witte rijst bij.

Andijvie op z'n javaans is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Masoesa-Javaans (Javaans gele rijstgerecht)
0 min
Bekijk recept
Masoesa-Javaans (Javaans Gele Rijstgerecht)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Javaans Stoofvlees Voor Twee Dagen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Javaans Stoofvlees Voor Twee Dagen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept