Aubergines met vlees en tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm magere riblappen 1 gedikte tomaten 2 aubergines 1 ui 1 peper 1 zout 1 theelepel(s) komijnpoeder 3 tenen knoflook In boter knoflook en ui fruiten(niet bruin) gedikte tomatensap erbij doen. Met komijn ,zout en peper op smaak maken, blokjes vlees erbij, aanvullen met water tot het net onder water staat. Aan de kook brengen, voor dat het kookt even proeven en eventueel kruiden toevoegen. Ongeveer 1 uur laten stoven. Aubergines in plakken snijden zout erop en ongeveer 15 minuten laten intrekken. Aubergines afspoelen en laten uitlekken in een vergiet . Aubergines bakken en de olie en daarna afdeppen met keukenpapier. Bij de prut doen en nog ongeveer 30 minuten mee pruttelen.

Aubergines met vlees en tomaten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept