Boeuf bourguignon - 2 -

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gm doorregen runderlappen 1 peper 3 eetlepel(s) bloem 150 gm worteltjes 1 potje zilveruitjes 75 gm boter 100 gm katenspek (plak) 300 deciliter rode wijn 2 theelepel(s) provencaalse kruiden 150 gm champignons Vlees in blokjes snijden, bestrooien met bloem en peper. Worteltjes in stukjes en zilveruitjes uit laten lekken. Vlees in de boter aanbraden, dan de spek in dobbelsteentje erbij. Wijn verwarmen in steelpan en dan bij het vlees doen. Wortelen, uitjes en kruiden erbij en LANG laten stoven. Ik doe altijd drie uur. De champignons vlak voordat het klaar is even bakken en erdoor doen. Lekkere aardappelpuree erbij en smullen maar. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712644,Kalorio

Boeuf bourguignon - 2 - is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept