Babi pangang 10

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm asem 1 kg mager varkensvlees 4 eetlepel(s) djahe 2 eetlepel(s) knoflookpoeder 2 eetlepel(s) uienpoeder 6 eetlepel(s) ketjap benteng manis 1 peper, zout 1 citroensap 1 olie Maak 1 dag van tevoren een marinade van de djah‚, het knoflook- en het uiepoeder en de ketjap. Voeg hieraan het sap van een halve citroen toe en zoveel zout en peper als u voor 1 kg hamlappen gebruikt. Leg het vlees hierin en keer het regelmatig om. Laat op de dag van de maaltijd olie in de pan heet worden en bak het vlees hierin bruin. Laat het daarna sudderen tot het vlees gaar is (voeg zonodig water toe om droogbakken te voorkomen). Snijd het gare vlees vlak voor het opdienen in dunne plakken (ca. 5 mm). :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712592,Kalorio

Babi pangang 10 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept