500 gm hamlappen 6 eetlepel(s) ketjap manis 3 eetlepel(s) olie 2 eetlepel(s) vloeibare tamarinde 2 teentjes knoflook 2 theelepel(s) kerriepoeder 1 theelepel(s) laos (of een stukje laoswortel van; 2 1/2 cm) 1 theelepel(s) gemberpoeder 1 theelepel(s) ketoembar 1 eetlepel(s) tomatenpuree Snijd het vlees in repen. Maak een marinade van de ketjap, olie, tamarinde, kerrie, laos, gember en ketoembar en laat het vlees daarin minstens 3 uur marineren. Haal het vlees uit de marinade en bak het in de koekepan aan alle kanten bruin. Voeg de knoflook toe en laat die even meebakken. Roer de tomatenpuree door de marinade en giet deze bij het vlees. Zet het vuur laag en laat het vlees in ca. 30 minuten goed gaar worden. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :