Babi pangang 09

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg hamlappen 4 theelepel(s) djahe 2 theelepel(s) knoflookpoeder 2 theelepel(s) uienpoeder 6 eetlepel(s) ketjap benteng manis 1 olie 1 citroensap 1 zout, peper Maak 1 dag van tevoren een marinade van de djah‚, knoflook, uienpoeder en ketjap. Voeg het sap van 1/2 citroen toe en zout en peper. Leg het vlees hierin en draai regelmatig om. Laat de olie heet worden en bak het vlees hierin bruin. Laat het daarna sudderen tot het vlees gaar is. Voeg zonodig water toe om droogbakken te voorkomen. Snijd het vlees vlak voor het opdienen in dunne plakken (ca. 5 mm dik). :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712599,Kalorio

Babi pangang 09 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept