Pad thai met mango-rode uisalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 conimex maaltijdpakket pad thai 1 rijpe mango 1 rode ui 1 limoen 200 gram (runder) vleesreepjes 400 gram roerbakgroenten conimex wok olie conimex sojasaus
Voorbereiding
Leg de rijstnoedels (uit het pak) in 2 l water dat net van de kook af is. Laat de rijstnoedels onder af en toe roeren 4 minuten weken. Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Schil en snijd de mango in lange reepjes. Pel en snijd de ui in partjes. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Meng de mangoreepjes met de rode ui, het limoenrasp en sap, 1 eetlepel wokolie en een scheutje sojasaus. Laten trekken. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 3 minuten. Voeg de groenten en de kruidenmix (uit het pak) toe en bak deze ca. 3 minuten mee. Voeg de rijstnoedels en wat sojasaus naar smaak toe en wok nog 3 minuten. Voeg dan de vissaus (uit het pak) toe. Schep de Pad Thai in diepe borden of kommen en strooi er op het laatst de pindastukjes (uit het pak) over. Geef de mango-rode uisalade er apart bij. Bevat per portie: Energie 880 kcal Eiwitten 38 g Vet 32 g Koolhydraten 112 g
Prijs per persoon: ca. € 3,95 Klik op voor meer informatie. Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.

Pad thai met mango-rode uisalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappel-uisalade
0 min Bijgerecht
Bekijk recept
Komkommerschuitjes met haring en lente-uisalade
< 20 min -
Bekijk recept
Tomaten-Uisalade
0-10 min -
Bekijk recept
Visburgers met Chunky Burger Saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijstnoedels met garnalen en vlees
10 min, voorbereiden 20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pad thai
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pad thai
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept