125 gram gezeefde bloem wat zout 1/2 theelepel gedroogde oregano 1/2 theelepel mosterdpoeder 2 eieren 3 dl melk 600 gram kleine dunne saucijsjes 3 eetlepels olieVoorbereiding : Meng ten behoeve van het beslag de bloem met een flinke snuf zout, de oregano en de mosterdpoeder. Maak in het midden van dit mengsel een kuiltje en doe daarin de eieren en een scheut melk. Roer vanuit het midden alles door elkaar en voeg in gedeelten de rest van de melk toe tot er een glad beslag ontstaat. Prik vervolgens de worstjes in met een houten spiesje en pocheer deze saucijsjes pakweg 5 minuten in water dat bijna kookt. Verwarm de olie in een braadslede waarin de saucijsjes net passen. Schenk nu een dun laagje beslag in de braadslede. Dit beslag moet ietwat stijf worden en een ondergrond vormen voor de worstjes. Leg dan de worstjes op het beslag en schenk de rest van het beslag erover. Bak het gerecht in ongeveer 40 minuten in een op 220º C voorverwarmde oven tot de saucijsjes gaar zijn en het beslag mooi is gerezen. Het beslag moet een knapperige buitenkant hebben en een zachte smeuïge binnenkant. Lekker met een knisperende groene salade...