(Eenvoudige) Babi Pangang

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

00 gram hamlappen 2 grote, gesnipperde uien 1 eetlepel appelstroop 1 teentje knoflook 5 eetlepels zoete ketjap 3 eetlepels bruine suiker 1 eetlepel sambal oelek 1 klein blikje tomatenpuree 1 bouillonblokje 1 potje atjar tjampoer maïzena boter wat peper en wat zout
Voorbereiding
: Kruid het vlees met wat peper en zout en bak het daarna met de ui en knoflook in hete boter. Roer de suiker, ketjap en sambal door elkaar en voeg dit mengsel aan het vlees toe. Los de tomatenpuree, het bouillonblokje en de stroop op in 2½ dl verwarmd water en doe deze saus bij het vlees. Voeg op het laatst de atjar toe en bind vervolgens alles met wat maïzena. Lekker met mie en een verse fruitsalade!

(Eenvoudige) Babi Pangang is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nummer 98: snelle babi pangang
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met babi pangangsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige rodekool
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige tiramisu
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept