4 hele varkenshaasjes 2 geschilde en in partjes gesneden groene appel; s 100 gram rozijnen 4 eetlepels boter 1 theelepel suiker 1 zakje krielaardappeltjes 1 glaasje appellikorette 1 pot rode kool (met appel) wat versgemalen peper en wat zoutVoorbereiding : Bak de aardappeltjes in de helft van de boter en verwarm de rode kool in de magnetron. Kruid de varkenshaasjes met peper en zout en bak ze in de rest van de boter goudbruin en net gaar. Neem de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm tot gebruik. Bak vervolgens de appelpartjes goudbruin in de braadjus van de varkenshaasjes en voeg hieraan de rozijnen toe. Bestrooi het geheel met een theelepeltje suiker en blus het af met de likorette. Laat een en ander eventjes inkoken. Leg het vlees weer in de pan en laat het even zachtjes meekoken. Leg tot slot de varkenshaasjes op voorverwarmde borden en bedek ze met de appelrozijnensaus. Serveer de rode kool en de aardappeltjes er apart bij. Een Côte du Rhône Villages zorgt voor de finishing touch...!
Filet Mignon De Porc À La Normande (Gebraden Varkenshaas) is een recept van De Virtuele Keuken