Filet Mignon De Porc À La Normande (Gebraden Varkenshaas)

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 hele varkenshaasjes 2 geschilde en in partjes gesneden groene appel; s 100 gram rozijnen 4 eetlepels boter 1 theelepel suiker 1 zakje krielaardappeltjes 1 glaasje appellikorette 1 pot rode kool (met appel) wat versgemalen peper en wat zout
Voorbereiding
: Bak de aardappeltjes in de helft van de boter en verwarm de rode kool in de magnetron. Kruid de varkenshaasjes met peper en zout en bak ze in de rest van de boter goudbruin en net gaar. Neem de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm tot gebruik. Bak vervolgens de appelpartjes goudbruin in de braadjus van de varkenshaasjes en voeg hieraan de rozijnen toe. Bestrooi het geheel met een theelepeltje suiker en blus het af met de likorette. Laat een en ander eventjes inkoken. Leg het vlees weer in de pan en laat het even zachtjes meekoken. Leg tot slot de varkenshaasjes op voorverwarmde borden en bedek ze met de appelrozijnensaus. Serveer de rode kool en de aardappeltjes er apart bij. Een Côte du Rhône Villages zorgt voor de finishing touch...!

Filet Mignon De Porc À La Normande (Gebraden Varkenshaas) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept