1 gesnipperde ui 1 gesnipperd teentje knoflook 2 eetlepel(s) olie 400 gm italiaanse roerbakgroenten 300 gm boerenmetworst in plakjes 250 gm kastanjechampignons in plakjes 3 eetlepel(s) santen 100 deciliter heet water 1/2 theelepel(s) sambal 2 eetlepel(s) ketjap 1 theelepel(s) ketoembar 1 peper 1 zout 1 bosui in ringetjes Bak 1 gesnipperde ui en 1 gesnipperd teentje knoflook in 2 eetlepels olie al omscheppend 5 minuten. Bak 400 g Italiaanse roerbakgroenten (VersGemak), 300 g Boerenmetworst (Stegeman) in plakjes, en 250 g in plakjes gesneden kastanjechampignons al omscheppend 5 minuten mee. Voeg 3 eetlepels santen (zakje, Conimex) en 1 dl heet water toe en breng het aan de kook. Breng op smaak met 1/2 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap, 1 theelepel ketoembar en peper en zout, Garneer met 1 in ringetjes gesneden bosuitje. Lekker met witte rijst en seroendeng, :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :