conimex ketjap asin 0,5 zak (125 g) conimex wok noedels 2 grote preien conimex wok olie 150 g gehakt conimex sambal badjak conimex ketjap manisVoorbereiding Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Was en snijd de prei in ringen. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak het gehakt en de preiringen ca. 3 minuten. Schep de afgekoelde noedels, 1-2 theelepels sambal (hoe meer, hoe heter!) en een scheutje ketjap erdoor en roerbak nog 3 minuten. Schep de sambalnoedels in diepe borden of kommen.
Milde Sambalnoedels Met Gehakt En Prei (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken