60 g ijsbergsla 20 g komkommer 20 g wortel 20 g tomaat 3 zongedroogde tomaatjes 1 zakje yagua everyday low calorie salade p; lus dressing 1 eetlepel pijnboompitjes 1 eetlepel olijfolie 100 g kipfilet in blokjes 1 afbakpistolet 3 theelepels pestoVoorbereiding : Bereid de shoarmabroodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Meng in een kom de roerbakblokjes met de ketjap en de wokolie. Voeg de geperste knoflook of knoflookpasta toe en laat het geheel + 5 min marineren. Maak de peper schoon, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Maak de peultjes schoon en snijd ze in stukjes. Verhit de wok en roerbak de roerbakblokjes met marinade gedurende + 3 min. Voeg de peultjes en peper toe en laat deze 2 min. meebakken. Voeg vervolgens de groentemix toe en laat het 2 min. meebakken. Breng het geheel op smaak met zout en 4-seizoenenpeper. Snijd de broodjes open en vul ze met de roerbakmix. Serveer het geheel met Chinese zoetzure saus. Dit gerecht bevat per eenpersoonsportie: 462 kcal 18 g eiwit 71 g koolhydraten 12 g vet, waarvan 2 g verzadigd vet 10 g voedingsvezel
Pittige Oosterse Gevulde Shoarmabroodjes is een recept van De Virtuele Keuken