800 g paksoi 400 g (roerbak) vleesreepjes 1 bakje conimex boemboe rendang vlees 2 eetlepels fijngehakte koriander 1 pak (250 g) conimex wok noedels conimex wok olie conimex sojasaus conimex gebakken uitjesVoorbereiding Breng in een ruime pan een flinke laag water (eventueel met wat zout of ketjap asin ) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Was en snijd de paksoi in repen. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 3 minuten. Wok daarna de paksoi 2 minuten mee. Roer er de boemboe, 1.5 dl water en een scheutje sojasaus door en laat het geheel 3 minuten op hoog vuur koken totdat het meeste vocht verdampt is. Schep de noedels erdoor en goed laten doorwarmen. Schep de mie in diepe borden of kommen en bestrooi met de koriander en wat gebakken uitjes. Benodigdheden
Rendangwoknoedels Met Paksoi (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken