Rode Vleescurry Met Gembermihoen En Broccoli (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 g varkenshaas of lamshaasjes 600 g broccoli conimex wok olie 1 bakje conimex kruidenpasta voor rode curr; y 1 pak conimex mihoen 4 eetlepels conimex gembersiroop conimex seroendeng conimex sambal oelek
Voorbereiding
Snijd het vlees in stukjes van ca. 2 cm Was de broccoli en verdeel hem in roosjes. Snijd vervolgens de steel in plakjes. Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook. Voeg de broccoli toe aan het kokende water en laat ca. 5 minuten koken. Direct afgieten, goed laten uitlekken en warm houden in de pan met het deksel erop. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de stukjes vlees 3 minuten. Voeg de kruidenpasta en 1 dl water toe en laat het geheel 3-4 minuten zachtjes pruttelen. Breng ondertussen in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook. Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 2 minuten koken. Direct afgieten in een vergiet, snel even met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Schep er gembersiroop door. Verdeel de mihoen over vier borden, schep de broccoli ernaast en de curry er bovenop. Bestrooi, zowel de curry als de broccoli met seroendeng. Geef de sambal erbij om zelf nog meer pit toe te voegen.

Rode Vleescurry Met Gembermihoen En Broccoli (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept