1 teentje knoflook 2 theelepels wasabipasta (tube) 2 eetlepels olie 200 gram roerbakvleesreepjes 100 gram champignons 400 gram broccoli 1 dl bouillon (van tablet) Pers het teentje knoflook boven een schaal uit. Roer er de wasabipasta en 1 eetlepel olie door en meng de vleesreepjes er door. Laat dit even staan. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken. Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in kleine roosjes. Verwarm de andere lepel olie in een wok of braadpan en bak hierin het vlees in ca. 5 minuten bruin en gaar. Roerbak de champignons kort mee. Voeg de broccoli en de bouillon toe en laat het geheel in nog eens 5 minuten gaar worden. Lekker met rijst. Voedingswaarde per persoon: 280 kcal / 1180 kJ, 31 g eiwit, 16 g vet, waarvan 4 g verzadigd, 4 g koolhydraten, 9 g voedingsvezel