Thaise Knoflook Paddestoelennoedels (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 g shii-takepaddestoelen 250 g champignons 800 g chinese kool 400 g gehakt 1 bakje (100 g) conimex groene curry pasta 4 teentjes knoflook conimex wok olie 1 pak (250 g) conimex wok noedels
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in vieren of plakjes.
Was en snijd de Chinese kool in repen. Pel en snijd de teentjes knoflook fijn. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok het gehakt en de knoflook 3 minuten.
Wok dan de paddestoelen 2 minuten mee en vervolgens de kool nog 3 minuten. Roer de curry pasta en 2 dl water erdoor. Schep vervolgens de uitgelekte noedels erdoor. Wok nog 4 minuten. Verdeel over 4 kommen of borden.

Thaise Knoflook Paddestoelennoedels (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept