Boeuf provencale

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25 gm boter 1 small ui, in dunne ringen 300 gm entrecote, in reepjes 1 teentje knoflook 1/2 eetlepel(s) tomatenpuree 2 1/2 eetlepel(s) cognac 75 gm grotchampignons, in plakjes 4 eetlepel(s) creme fraiche 1 zout, peper 3 takjes peterselie, fijngeknipt In wok boter verhitten. Ui ca. 1 minuut roerbakken. Vlees toevoegen en al roerend in ca. 5 minuten bruin bakken. Knoflook erboven uitpersen. Toma- tenpuree toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken. Cognac en champignons toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken. CrEme fraIche erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien. Serveren met r“sti rondjes (diepvries McCain), aardappelpuree of gekook- te rijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712646,Kalorio

Boeuf provencale is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ei En Tomaat A La Provencale
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Entrecotes Grille Provencale
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept