25 gm boter 1 small ui, in dunne ringen 300 gm entrecote, in reepjes 1 teentje knoflook 1/2 eetlepel(s) tomatenpuree 2 1/2 eetlepel(s) cognac 75 gm grotchampignons, in plakjes 4 eetlepel(s) creme fraiche 1 zout, peper 3 takjes peterselie, fijngeknipt In wok boter verhitten. Ui ca. 1 minuut roerbakken. Vlees toevoegen en al roerend in ca. 5 minuten bruin bakken. Knoflook erboven uitpersen. Toma- tenpuree toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken. Cognac en champignons toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken. CrEme fraIche erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien. Serveren met r“sti rondjes (diepvries McCain), aardappelpuree of gekook- te rijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2