1 1/2 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in dunne reepjes 1 small teentje knoflook 2 eetlepel(s) boter 200 gm champignons, in plakjes 1 eetlepel(s) tomatenpuree 1/2 eetlepel(s) paprikapoeder 1 zout, peper 150 deciliter griekse roomyoghurt 400 gm biefstuk, in reepjes 1 borrelglaasje wodka Ui, paprika en knoflook in 1 eetlepel boter ca. 8 minuten zachtjes bakken. Vuur hoger draaien en champignons nog enkele minuten meebakken. Tomaten- puree erdoor roeren en ca. 3 minuten zachtjes bakken. Paprikapoeder, zout, peper en yoghurt erdoor roeren. In andere pan in 1 eetlepel boter reepjes biefstuk ca. 3 minuten om en om bakken. Wodka in pan schenken en alcohol laten verdampen. Reepjes vlees en wodka door saus scheppen. Geef er rijst en een groene salade bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :