Antwerpse husselpot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gm hamlappen 1 peper, zout, kruidnagelpoe 1 boter 4 saucijsjes 2 uien 1 flesje bier 2 theelepel(s) bouillonpoeder 750 gm aardappelen 1/2 groene kool Snijd het vlees in blokjes, kruid het en braad het samen met de saucijsjes. Snijd de ui en bak die mee. Schenk het bier in de pan, voeg het bouillonpoeder toe en laat het geheel 20 minuten stoven. Snipper intussen de kool en kook de aardappelen. Laat de koolsnippers op het vlees mee stoven. Leg de aardappelen op de kool en 'hussel' alles voorzichtig. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht met een flink glas bier. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712579,Kalorio

Antwerpse husselpot is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Oma's Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Husselpot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse husselpot
Bekijk recept

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Antwerpse handjes met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Rooie Saus
20-30 min -
Bekijk recept