0.5 groene paprika 1 ui 4 kerstomaatjes 2 jonagols-appelen 12 roosjes broccoli 100 gm boter 1 kerriepoeder 1 paprikapoeder 1 eetlepel(s) gembersiroop 1 versgemalen peper 50 gm geroosterde amandelsnippers Verwijder het zwoerd van het hespenspek en snij elke plak in vieren. Wikkel de abrikozen, pruimen, blokjes groene en rode paprika, partjes ui en kerstomaatjes elk in een stukje hespenspek. Neem 8 rijgpennen en maak zoete en hartige brochetjes : prik aan 4 pennen afwisselend abrikozen en pruimen in hespenspek met partjes appel (of ananas) en aan de overige afwisselend blokjes paprika, ui en kerstomaatjes in hespenspek met broccoliroosjes. Laat een paar minuten bakken in de hete boter en kruid dan met kerrie, paprika, peper en bedruip met gembersiroop. Laat nog een paar minuten doorbakken. Serveer per persoon een hartige en een zoete spies en geef er rijst met amandelschilfers bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2