2 biefstukjes van 125 gram 50 gm boter 1 zout 1 peper 1 rode paprika 1 sjalotje 1 peperkorrels 2 theelepel(s) paprikapoeder 1 kp bouillon 1 maizena Laat de boter bruin worden, bestrooi de biefstukken met zout en peper en schroei ze daarna meteen aan twee kanten bruin. Temper het vuur en bak de biefstukken naar smaak af: rose of nog tamelijk rauw. Hoe steviger de biefstuk gaat aanvoelen hoe meer doorbakken. Na het bakken, zonder deksel uiteraard, legt u het vlees even op een warm plekje weg. Snipper het uitje en maak de paprika schoon. Die wordt vervolgens ook fijn gesneden. Doe de groenten in een koekenpan en bak ze even aan. Roer de paprikapoeder er door. Giet vervolgens de bouillon erbij en bind het vocht met allesbinder. Proef de saus, en voeg naar smaak zout, peper of Maggi aroma toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :