Bruine beer biefstuk

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 biefstukjes van 125 gram 50 gm boter 1 zout 1 peper 1 rode paprika 1 sjalotje 1 peperkorrels 2 theelepel(s) paprikapoeder 1 kp bouillon 1 maizena Laat de boter bruin worden, bestrooi de biefstukken met zout en peper en schroei ze daarna meteen aan twee kanten bruin. Temper het vuur en bak de biefstukken naar smaak af: rose of nog tamelijk rauw. Hoe steviger de biefstuk gaat aanvoelen hoe meer doorbakken. Na het bakken, zonder deksel uiteraard, legt u het vlees even op een warm plekje weg. Snipper het uitje en maak de paprika schoon. Die wordt vervolgens ook fijn gesneden. Doe de groenten in een koekenpan en bak ze even aan. Roer de paprikapoeder er door. Giet vervolgens de bouillon erbij en bind het vocht met allesbinder. Proef de saus, en voeg naar smaak zout, peper of Maggi aroma toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712658,Kalorio

Bruine beer biefstuk is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept